سبد خرید خالی است.
بازگشت به فروشگاه- بلاگ
- Uncategorized @fa
- مقایسه پمپ فومساز و پمپ غلیظ پاش
پمپ غلظ پاش چیست؟
در ابتدا باید بگوییم، هرچه در مورد محصولات خود بیشتر بدانید، می توانید منبع بهتری برای جواب سوالات مشتریان خود باشید. اگر در زمینه ی آرایشی و بهداشتی فعالیت می کنید، درک نحوه عملکرد پمپ غلیظ پاش نیز می تواند به شما کمک کند تا بهترین راه را برای توزیع مناسب محصول خود انتخاب کنید.
بررسی قطعات مختلف پمپ ها ی آرایشی و بهداشتی
یک پمپ ساده از اجزای متعددی تشکیل شده است که این اجزا در کنار هم باعث می شوند پمپ مقدار مایع دقیقی را پمپ کند. این اجزا عبارتند از:
دهانه پمپ: بخشی از پمپ که به گردن بطری متصل می شود و معمولاً دارای سطح صاف یا آجدار است.
محرک پمپ: این قسمت بالای پمپ است که به عنوان سر پمپ نیز شناخته می شود. زمانی که این قسمت فشار داده شود، محصول توزیع می شود.
واشر بیرونی: واشر بیرونی در داخل درب قرار می گیرد و معمولاً از پلاستیک یا لاستیک ساخته شده است. این قسمت مسئولیت جلوگیری از نشت محصول داخل بطری را دارد.
محفظه: مجموعه پمپ اصلی که اجزای پمپ را در کنار هم نگه می دارد و سیالات را به داخل محرک می فرستد.
نی: نی یک لوله ی باریک با اندازه های متفاوت است که از پایین محفظه تا انتهای ظرف امتداد دارد و مایعات را برای توزیع به بالا می برد.
اجزای داخلی: انواع قطعات از جمله فنر، توپ، پیستون و … که به حرکت محصول از ظرف به محرک کمک می کنند.
هر بار که محرک را به سمت پایین فشار می دهید، پیستون به فنر فشار می آورد، مایع داخل بطری را به سمت بالا حرکت می دهد و آن را به پمپ می رساند.
هنگامی که محرک را رها می کنید، پیستون و فنر به حالت استراحت خود باز می گردند و محفظه را می بندند تا از برگشت مایع به داخل بطری جلوگیری کنند.
انواع پمپ های غلیظ پاش ثناپک
در شرکت ثناپک، پمپ ها تنوع بسیار بالایی دارند اما اگر بخواهیم در رابطه با پمپ های غلیظ پاش و پمپ های فومساز به طور خاص صحبت کنیم انتخاب ها دقیق تر و محدود تر می شوند.
پمپ های غلیظ پاش ثناپک
پمپ های غلیظ پاش ثناپک به دو دسته ی پمپ های غلیظ پاش S و پمپ های غلیظ پاش M تقسیم می شوند.
تفاوت این دو پمپ در نوع قفل ان ها است. پمپ های غلیظ پاش S، پمپ هایی هستند که درب آنها پیچی است و اگر پیچ آن کامل باز شود، میتوان محصول را پمپ کرد. پمپ های غلیظ پاش S تنوع بسیار بالایی دارند و از S1 تا S5 موجود هستند.
تفاوت پمپ های S با یکدیگر در طول و عرض سر پمپ ها است یعنی پمپ S1 سر باریک تری دارد و به ترتیب کلاهک پمپ درشت تر می شود. ترتیب پمپ ها از باریک به بزرگ به این شکل است:
S1<S2<S3<S4<S5
دسته ی دیگر، پمپ های غلیظ پاش M هستند. تفاوت این پمپ با پمپ های S در قفل انها است. همانطور که اشاره شد پمپ های S قفل درب پیچی دارند اما پمپ های M قفل چپ و راستی دارند یعنی زمانی که کلاهک پمپ را به راست بچرخانید پمپ قفل می شود و بلاعکس پمپ باز می شود. عکس این عملکرد هم می تواند برای پمپ های M صدق کند.
پمپ فوم ساز چیست و چگونه کار می کند؟
پمپ فوم ساز یا همان فوم پمپ از یک مکانیزم که در آن مایع به شکل فوم، خروجی داده میشود استفاده میکند.
در این پمپ، یک محفظه برای ایجاد کف در نظر گرفته شده است. زمانی که فشار به بخش بالایی اعمال میشود، مایع از طریق محفظه کف کننده عبور کرده و باعث تولید فوم میشود. محتویات مایع، داخل بطری مخلوط شده و از طریق یک مش نایلونی تخلیه میشود.
ویژگی اصلی این پمپها از جنس پلی اتیلن است که برای مصارف بهداشتی مناسب است و دارای مقاومت بالایی هستند. پمپهای فوم ساز در انواع رنگها تولید میشوند و به فروش میرسند. این پمپها به دلیل حجم کمتر مایع مورد استفاده، هزینه کمتری دارند و کف تولید شده در آنها به راحتی از داخل پمپ خارج میشود. همچنین در این پمپ، استفاده از صابون اضافی موجب مسدود شدن سوراخهای دهانه نمیشود.
اگرچه پمپ فوم پاش در صنایع مختلف کاربردهای متعددی دارد، با این حال امکان دارد در برخی مواقع خاص برای از بین بردن باکتریها موثر نباشد. تحقیقات نشان داده است که یکی از دلایلی که صابون مایع همچنان ممکن است کارآمدتر از فوم باشد، این است که در حین فرآیند شستشو، صابون مایع خودش کف را ایجاد میکند.
مزایای پمپ فوم ساز
پمپ های فومساز همانند پمپ غلیظ پاش وظیفه ی پمپ کردن کرم، شامپو، صابون و … را دارند با این حال این پمپ ها مزیت های قابل توجهی نسبت به پمپ های غلیظ پاش دارند. این مزیت ها عبارتند از:
صرفهجویی در مصرف مواد:
پمپهای فومساز میتوانند با استفاده از کمترین مقدار مایع، حجم زیادی فوم تولید کنند. این امر باعث کاهش مصرف مواد و هزینه ی مقرون به صرفه میشود.
وزن سبک فوم:
فومهای تولید شده توسط پمپهای فومساز دارای وزن سبکتری هستند که این امر باعث شستشوی بهتر مواد از روی پوست می شود.
شویندگی بیشتر:
فوم پمپ به دلیل فومیزه کردن ترکیب های شستشوی دست و صورت به جذب انها کمک شایانی می کنند. در نتیجه این موضوع باعث نفوذ بهتر مواد در منافذ پوست و شستشوی بهتر می شود.
کنترل دقیق حجم:
پمپ فومساز به کاربر این امکان را میدهد تا حجم فوم تولید شده را به دقت کنترل کند. این ویژگی میتواند در انجام کارهای تخصصی مانند فیشال و… مفید باشد.
فوم پمپ های ثناپک
فوم پمپ ها دهانه های مختلفی دارند همچنین رنگ بندی و تنوعشان هم زیاد است. ثناپک انواع فوم پمپ ها را در رنگ بندی متفاوت ارائه می کند از جمله فوم پمپ های دهانه 28 و 42 که در رنگ بندی سفید، مشکی، آبی آسمانی و… موجود هستند.
همچنین فوم پمپ های دهانه 42 شامل فوم پمپ براش دار یا فیس واش، فوم پمپ براش دار فانتزی و فوم پمپ براش دار سیلیکونی هم می شوند که انها هم طرفدار خاص خودشان را دارند.
پمپ فومساز بهتر است یا پمپ غلیظ پاش؟
همانطور که اشاره شد پمپ فومساز و پمپ غلیظ پاش وظیفههای مختلفی دارند و بسته به نیازهای خاص مورد استفاده قرار میگیرند.
پمپ فومساز برای تولید و پخش فوم به صورت فومیزه شده بر روی دست و صورت و انواع مواد آرایشی و بهداشتی و مصارف مختلف دیگر استفاده میشود.
از سوی دیگر، پمپ غلیظپاش برای انتقال مایعات غلیظ تر مانند ژل های شستشو و … به کار می رود. همچنین یک سری از مزایای فوم پمپ ها را هم ندارد با این حال این محصول هم کاربرد ها و مصارف متعددی را تحت پوشش خودش در می اورد و طرفدار های خودش را در صنعت آرایشی بهداشتی و حتی لوازم خانگی دارد.
با توجه به مزایای این دو نوع پمپ، انتخاب بین آنها بستگی به نوع و مصرف محصولات شما دارد. همچنین، از آنجا که پمپهای فومساز از فومیزه شدن مایع داخل بطری به عنوان محصول نهایی استفاده میکنند، ممکن است در برخی مواقع برای از بین بردن باکتریها کارآمد نباشند. این انتخاب باید با نیازها و ترجیحات مشتریان شما هماهنگ شود تا بهترین نتیجه را در کسب و کار شما داشته باشد.